Centrul de resurse electronice

 • Clubul tinerilor- de la vis la realitate

   

  Cei care vor consulta acest ghid vor afla informatii despre nevoile persoanelor seropozitive, despre problemele cu care acestia se confrunta, despre drepturile si obligatiile lor, dar vor invata totodata cum se poate trai frumos cu HIV/SIDA, impreuna cu cei seronegativi si cat de mult conteaza ca, lucrand cu acesti tineri, sa ii asculti si sa le dai sansa de a ti se dezvalui asa cum sunt cu adevarat, cu toate temerile si frustrarile, dar si cu visurile lor.

   
 • Curajul de a spune adevarul

   

  Din ce în ce mai multi parinti sunt preocupati de ideea dezvaluirii diagnosticului, realizind necesitatea ruperii tacerii, dar dorinta acestui pas provoaca o mare neliniste si teama. Rolul acestei brosuri este de a veni în ajutorul dumneavoastra. Veti gasi in aceasta carte atat experienta parintilor care au trecut deja acest prag cat si pe cea a specialistilor în domeniu.

   
 • Ghid HIV / SIDA pentru Jurnalisti

   

  Persoanele afectate de HIV/SIDA sunt nevoite sa lupte zi de zi cu boala si cu societatea, cel mai adesea neavand nici un aliat. Purtatori de cuvant le-au fost in toti acesti ani organizatiile neguvernamentale si, nu de putine ori, presa. Acest ghid este rezultatul unui lung sir de experiente. In multii ani de activitate in care am invatat sa fim alaturi de persoanele afectate de HIV