Centrul de resurse electronice

 • Clubul tinerilor- de la vis la realitate

   

  Cei care vor consulta acest ghid vor afla informatii despre nevoile persoanelor seropozitive, despre problemele cu care acestia se confrunta, despre drepturile si obligatiile lor, dar vor invata totodata cum se poate trai frumos cu HIV/SIDA, impreuna cu cei seronegativi si cat de mult conteaza ca, lucrand cu acesti tineri, sa ii asculti si sa le dai sansa de a ti se dezvalui asa cum sunt cu adevarat, cu toate temerile si frustrarile, dar si cu visurile lor.

   
 • Cunoaste-ma!

   

  Cunoaste-ma! Sunt la fel ca tine! Singura diferenta dintre noi este ca TU ma vezi seropozitiv!

   
 • Curajul de a spune adevarul

   

  Din ce în ce mai multi parinti sunt preocupati de ideea dezvaluirii diagnosticului, realizind necesitatea ruperii tacerii, dar dorinta acestui pas provoaca o mare neliniste si teama. Rolul acestei brosuri este de a veni în ajutorul dumneavoastra. Veti gasi in aceasta carte atat experienta parintilor care au trecut deja acest prag cat si pe cea a specialistilor în domeniu.

   
 • Ingrijirea nutritionala a persoanelor HIV pozitive

   

  Ingrijirea nutritionala a persoanelor HIV pozitive cuprinde informatii referitoare la : Dieta si nutritia pentru functionarea in conditii optime a imunitatii , Greutatea, boala si moartea, Diareea cronica, Complicatiile orale si esofagiene, Managementul nutritional, Alimentatia defensiva, Alcoolismul,Infectia HIV la femei, nou nascuti si copii.

   
 • Linii directoare privind constructia de Indicatori de baza si de raportare 2010

   

  Acest document ofera linii directoare pentru monitorizarea progreselor inregistrate in directia obiectivelor de acces universal la prevenirea HIV, tratamentul, ingrijirea si sprijinul persoanelor HIV pozitive pâna in 2010 .